Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, kursiyerlerinin 9 ay boyunca yapmış oldukları çalışmalarını açtıkları sergi ile taçlandırdı.

Halk Eğitim Kursiyerlerinin 9 aylık çalışmalarını sergiledikleri Metropol İstanbul AVM deki serginin açılışına Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha keleş, birim müdürleri, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Saffet Yılmaz, kursiyerler, eğitimciler ve sanatseverler katıldı.  

“KURSİYERLERİN 9 AYLIK ÇALIŞMALARI SERGİLENDİ”

Müzik dinletisinden sonra serginin açılış konuşmasını yapan Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, “Halk Eğitim Müdürlüğümüzün kursiyerlerinin 9 ay boyunca yaptıkları çalışmaları bugün burada sergiliyoruz.  Sergimiz Cumartesi ve Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak. Tüm katılımcılara ve değerli kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

“BU ÇALIŞMALAR AİLE BÜTÇESİNE DE KATKI SAĞLIYOR”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin’de serginin açılışında yaptığı konuşmasında; “Ataşehir Halk Eğitim, Ataşehir’in dört bir yanında kurslar açmış. Bugün güzel çalışmalarını burada sanatseverlerin ziyaretine açmışlar. Ayrıca bu çalışmalarla kendi ailelerine ekonomik destek bile sağlıyorlar. Bundan dolayı Halk Eğitimimizin bu çalışmaları takdir şayandır. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

“EMEK VEREN HERKESİ KUTLUYORUM”

Açılışa katılan Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı; “El emeği göz nuru bu eserlere katkı sunan herkese müteşekkirim. Sağ olsunlar, var olsunlar. İstihdama yönelik bu tür çalışmalarda pazarlama şansı olan bir çok farklı yelpazelerde bütün paydaşları ile sürdürebilmek önemlidir. Başta Halk Eğitim Müdür ve eğitimcileri olmak üzere katkı sunan kim varsa hepsini kutluyorum” diyerek açılış kurdelesini protokolle birlikte kestiler.

Kurdelenin kesilmesinden sonra Kaymakam Bekir Dınkırcı tüm stantları gezerek kursiyerleri çalışmalarından dolayı kutladı.

Sergi Cumartesi ve Pazar ziyaretçilere açık olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul’un Fethi’nin 571’inci yılı Ataşehir’de kutlandıÖnceki Haber

İstanbul’un Fethi’nin 571’inci yılı Ataş...

CHP Ataşehir Kadın Kolları yeni Başkanı Hülya Çiçek olduSonraki Haber

CHP Ataşehir Kadın Kolları yeni Başkanı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar