Çekmeköy’de İETT ile toplu taşıma hizmetlerini iyileştirmek için toplantı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de İETT ile toplu taşıma hizmetlerini iyileştirmek için toplantı yapıldı
Çekmeköy Belediyesi ve İETT yöneticileri, ilçede toplu taşıma hizmetlerini iyileştirmek ve vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak amacıyla toplantı gerçekleştirdi.

Vatandaşlardan alınan geri dönüşler ile ilçenin geleceğini şekillendiren Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy Belediyesi ve İETT yöneticileri, ilçede toplu taşıma konusunda yapılması gereken çalışmalar hususunda toplantı gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ev sahipliğinde belediye ana hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya; İETT Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Pınar Mutlu, İETT Genel Müdür Yardımcısı Onur Temurlenk, İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, İETT, Koordinatörü Sinan Öztürk, İETT daire başkanları, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları; Sevim Koç, Sevgi Topçu, Seyfettin Yıldırım, Fevzi Varlı, Temel Önder ve birim müdürleri katıldı.

Mevcut toplu taşıma hatlarının durumu, yoğunluk alanları ve hat planlamaları üzerine detaylı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda; metro ring seferlerinin arttırılması, yeni hat planlamaları, ve sefer sıklıklarının yeniden düzenlenmesi gibi konular ele alındı. Toplantının ardından, belirlenen planların en kısa sürede hayata geçirilmesi kararı alındı.

Çekmeköy’ün hızla büyüyen bir ilçe olduğunu ve bu büyümeye paralel olarak toplu taşıma ihtiyaçlarının da arttığını vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Vatandaşlarımızın hızlı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için İETT ile koordineli olarak çalışıyoruz. Bugünde İETT yöneticileriyle bir araya gelerek ilçemizdeki toplu taşıma hizmetlerini enine boyuna değerlendirdik. Mevcut otobüs hatlarımızın durumu, yeni hatların açılması, durak sayılarının artırılması ve sefer sıklıklarının yeniden düzenlenmesi gibi pek çok önemli konuyu masaya yatırdık. Çekmeköy'de yaşayan vatandaşlarımızın her birinin kolayca toplu taşıma araçlarına erişebilmesi, bu araçlarla hızlı ve güvenli bir şekilde istedikleri yere ulaşabilmesi bizim için öncelikli bir hedef. Daha yaşanabilir bir Çekmeköy için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

KAYNAK: ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konut kiralamada 'gram altın' dönemiÖnceki Haber

Konut kiralamada 'gram altın' dönemi

Ataşehir'de ;“Dünya Bize Katılıyor” yaz okulu tamamlandıSonraki Haber

Ataşehir'de ;“Dünya Bize Katılıyor” yaz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar