KARİYER GÜNLERİNDE GELECEK KONUŞULDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARİYER GÜNLERİNDE GELECEK KONUŞULDU

KARİYER GÜNLERİNDE GELECEK KONUŞULDU

Adıgüzel Kariyer Günleri’nde “Gelecek” Konuşuldu!

Adıgüzel Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilen  2.  Kariyer Günleri bu sene geleceğe odaklandı. İlköğretim ve lise için ayrı programların oluşturulduğu kariyer günlerinin son sempozyumunda Okan Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güliz Erginsoy ile Doğuş Üniversitesi Sanat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen konuşmacı olarak yer aldı!

Gençleri doğru kariyer seçimine yönlendirmek amacıyla  Adıgüzel Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilen 2. Kariyer Günleri’nde bu sene “gelecek” konuşuldu. 300’e yakın ilköğretim ve lise öğrencisinin yer aldığı etkinlikte her yaş grubu için ayrı etkinlikler düzenlendi. İlköğretim öğrencilerinin meslek temsilcileri ile gelecekteki meslek seçimlerini konuştuğu günde, lise öğrencileri Prof. Dr. Güliz Erginsoy ve Prof. Dr. Nazan Erkmen’in gelecekteki toplumsal değişimler ve sanat üzerine sunumlarını izlediler.

Küçükler, geleceğin mesleklerini dinlediler; büyükler, gelecekteki toplumsal değişimler ve sanata odaklandılar! 

İlköğretim öğrencilerinin meslek temsilcileri ile buluştuğu bölümde avukat, halkla ilişkiler uzmanı, üst düzey yönetici, veteriner gibi 10 farklı meslek grubu temsilcisi yaptıkları işleri aktardı. Mesleklerinin Türkiye’deki durumu hakkında bilgi veren temsilcilerinin sunumları öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Kariyer günlerinin lise etkinliklerinde ise 10’un üstünde üniversite yer alırken, sunum ve tartışmalar, Türkiye’nin 15 yıl içindeki değişimine odaklandı. Okan Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güliz Erginsoy’un Dünya ve Türkiye’deki toplumsal değişimleri aktardığı konuşmasının ardından, Doğuş Üniversitesi Sanat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen Türkiye’de güzel sanatların durumunu, bugünü ve geleceğini aktardı. Gün boyu süren etkinlik yapılan sunumların ardından sona erdi.

Adıgüzel Eğitim Kurumları Hakkında:

Her bireyin bir değer olduğu vizyonu ile hareket eden Adıgüzel Eğitim Kurumları bünyesinde, anaokulu ile ilköğretim okulunun yanı sıra Güzel Sanatlar Lisesi ve alanında Türkiye’de ilk ve tek olan Özel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi bulunmaktadır.  Güçlü akademik kadrosu, yüksek teknik ve sosyal olanakları ile butik ve kişiye özel eğitim yürüten Adıgüzel Eğitim Kurumları, öğrencilerini, değişen ve gelişen dünyada, katılımcı, paylaşımcı, inançlı, özgüveni yüksek, sosyal sorumluk sahibi, ulusuna ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Adıgüzel Eğitim Kurumları, Eco School, TURÇEV Vakfı, TURMEPA, IPTV Derneği ( İnternet Temelli Televizyon Teknolojileri Derneği) ve Yavru Tema gibi birçok sivil toplum kuruluşunun üyesi ve destekçisidir.

Adıgüzel Eğitim Kurumları okulları ve kuruluş tarihleri: Özel Ataşehir Adıgüzel Anaokulu (2005),   Özel Ataşehir Adıgüzel İlköğretim Okulu (2006),  Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi (2004),  Özel Ataşehir Adıgüzel Anadolu Bilişim Teknik Lisesi (2007),  Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Kursu- Herkes için Sanat Kulübü (2005)’dir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KALP KRİZİ RİSKİNİ AZALTINÖnceki Haber

KALP KRİZİ RİSKİNİ AZALTIN

HELLO KİTTY ATAŞEHİR'E GELİYORSonraki Haber

HELLO KİTTY ATAŞEHİR'E GELİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar