Hülya Çiçek CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hülya Çiçek CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı
Hülya Çiçek, 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan 5. Olağan kongrede CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.

Hülya Çiçek, 2 Haziran Pazar günü İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak olan CHP Kadın Kolları Başkanlığı için İlçe Binasında örgüt kadınlarının katıldığı toplantıda yaptığı basın açıklamasıyla aday olduğunu söyleyerek destek istedi.

Basın açıklamasına İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi ile CHP üyesi kadınlar katıldı.

Basın açıklamasında konuşan İlçe Başkanı Celal Yalçın, 6500 kadın üyelerinin olduğunu, siyasette kadının önemli rol aldığını, önümüzde partimizi iktidara taşımak için hep birlikte mücadele ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyor adaylara şimdiden başarılar dileyerek bu seçimin kaybedeni olmayacak, kazanan CHP olacaktır dedi.

CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, başkanlığı döneminde kendisine destek veren parti emekçilerine teşekkür ederek adaylara başarılar diledi ve aday olmayacağını açıkladı.

CHP Kadın Kollarına aday olan Hülya Çiçek basın açıklamasından önce mevcut başkan Seval Düzenli’ye çiçek takdim ederek kendisine teşekkür etti.

Bir centilmenlik örneğini göstererek basın toplantısına katılan CHP Kadın Kolları başkanlığına aday olan Didem Kadriye Bozdağ, Hülya Çiçek ile fotoğraf çekerek başarılar diledi.

Hülya Çiçek adaylığı için yaptığı basın açıklaması şöyle:

“SEVGİLİ ATAŞEHİRLİLER:

Öncelikle bugün buraya gelerek bana desteklerini esirgemeyen siz kadın yoldaşlarıma ve tüm örgütümüze teşekkür ederim.

 HOŞ GELDİNİZ..

Konuşmama sizlere kendimi tanıtarak başlamak isterim.

1978 yılında bankacı bir babanın ev hanımı bir Annenin çocuğu olarak İstanbul’da doğdum.

Hayatımın tüm evreleri bu kentte şekillendi.

İlk, orta, lise ve yüksek okul iktisat ön lisans mezuniyetimi bu kente tamamladım.

Çalışma ve iş hayatıma finans sektöründe bu kente başladım.

Bu sektörde bir fiil 23 yıl çalıştıktan sonra emekli oldum.

Yanı sıra bir anneyim,14 yaşında bir oğlum var.

Her şeyden önce çalışan emekçi bir kadın ve anne olmanın toplumsal sorumluluklarının bilincinde olarak başta üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin  tüm saha çalışmalarında, Mahalle Yürütme kurulunda seçim ofislerinde il başkanlığımızın ekonomi komisyonlarında aktif görevler olmak üzere sivil ve demokratik kitle örgütlerinde siyasi ve politik mücadele yürütmek için, Ataşehir Çağdaş Yaşamı Destekleme(ÇYDD) , Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) , Banka Sigorta Sendika temsilciliği( BASİSEN) , Sivas konfederasyonu ( SİVKON) , Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu(SİMDEF) , Pir Sultan Kadıköy, Ataşehir Sivaslılar Derneği (ASİDAD) , Tüm Emekliler Derneği, Farkındalık Yaratmak Derneği gibi birden fazla dernek sendika ve kuruluşlarının üyesiyim.

Şimdi de doğduğum büyüdüğüm ve sosyal hayatımın her aşamasının şekillendiği ilçemiz Ataşehir Cumhuriyet Halk Partisi ’nin İlçe Kadın kolları Başkanlığına ADAYİM.

Bizler değişimi hep beraber sağlayacağız. Kadın Kollarımızda komisyonlar kuracağız. Bu komisyonlarımız;

Eğitim Komisyonu

Hukuk Komisyonu

Kültür ve Sanat Komisyonu

Kadın ve Aile Komisyonu

İşsizlikle Mücadele Komisyonu

Sağlık Komisyonu

Engelli Komisyonu

Hayvan Hakları Komisyonu

STK Komisyonu

Komisyonlarımız ile birlikte daha çok kadına ulaşacağız, özel ve toplumsal sorunlarına ilişkin çözümler bulacağız. Daha gelişmiş ve sağlıklı bir toplum yaratmanın yolu buradan geçecek. Yerel siyasetin içinde yer almanın aynı zamanda kadınlara tanınırlık ve görünürlük açısından da avantaj sağladığını biliyoruz. Kadınların siyaset ve yerel siyasete katılımlarına da destek olacak yol birliği yapacağız. Bunlar için çalışma halinde olduğumuz projelerimiz var.

Ve siz değerli yol arkadaşlarımı, kadının emeği ve değişimin gücüne inanarak, daha şeffaf, daha eşitlikçi ve daha bir demokratik katılımcı anlayışla yönetmek üzere sürece katılmaya ve destek vermeye çağırıyorum.

Kalkın kadınlar!
Ve unutmayın ki bizim size ihtiyacımız var.

 Çünkü biz inanıyoruz ki, dünyanın yarısı siz iseniz,

devrim kavgasının yarısı da siz olmalısınız.

Saygılarımla “

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir’de “Evde Kuaförlük Hizmeti” devam ediyorÖnceki Haber

Ataşehir’de “Evde Kuaförlük Hizmeti” dev...

Ataşehir Çevre Festivali, Doğaya Dönüş için yeniden bir araya geliyor!Sonraki Haber

Ataşehir Çevre Festivali, Doğaya Dönüş i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar