BİR TAEKWONDOCU HERŞEYİ KIRAR KALBİ ASLA..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİR TAEKWONDOCU HERŞEYİ KIRAR KALBİ ASLA..

BİR TAEKWONDOCU HERŞEYİ KIRAR KALBİ ASLA..

Uzunçavdar Spor Okulunda Bugüne Kadar Türkiye,Uluslararası ve Balkan Şampiyonları Dünya Şampiyonalarında 4. lük ve 5 lik alan Spor Kulübünde Milli Antrenör ve Milli Hakem Kariyeri bulunan Kibar Uzunçavdar hocamızın  gözetiminde Milli Sporcu Antrenör Yardımcısı Serkan Uzunçavdar Bölge Hakemi Antrenör Yardımcısı Volkan Yılmaz ve kariyerini 12 yıl İngilterede Çeşitli Dereceler elde edip Ülkemize temelli dönüş yapan Yavuz Yıldırım hoca eşliğinde Yoğun ve tempolu bir şekilde antrenmanları sürüyor.

Antrenör Yardımcısı Yavuz Yıldırım yaptığı açıklamada;  Bizler Antrenör olarak Çocuklarımızı Spora teşvik edip onları her türlü kötü ortamlardan uzak durmaları için Bedenen ve Ruhen gelişimi yönünde eğitiyoruz. Sonuçlarıda her yarışmadan sonra alıyoruz. Derslerinde de çok başarılı olan Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum dedi..

Diğer Antrenör Yardımcısı Volkan Yılmaz ise yaptığı açıklamada; Çanakkalede düzenlenen İller arası Taekwondo yarışmasına Çocuklarımızın Tecrübe edinmeleri için götürdüğümüz ve tamamen

Yedek takımla katılmış olup A Takımımızı dinlendirdiğimiz maçta Yeni Sporcularımızın yeni, yeni yarışmalara katıldığı halde 8 sporcuyla iştirak ettiğimiz Musabakada

1 Altın Madalya

3 Gümüş Madalya

3 Bronz Madalya ile güzel sonuç aldığını ve sonuçtan son derece memnun olduğunu belirtti.

Son Olarak Diğer Antrenör Yardımcısı Serkan Uuznçavdar ise düşüncelerini bizimle paylaştı:  Bizler Kibar Hocamızdan aldığımız Do felsefesi bilgi birikimle Bizden sonraki Nesillere aktarıyoruz.

Amacımız Geleceğimiz dediğimiz Gençlerimizi Başta Sağlıklı ve Ahlaklı Bir nesil yetiştirmek olup Ülkemizi Yurt dışı arenalarında Başarı ve Gururla temsil edecek Sporcular yetiştirmekdir dedi.

Salonumuzda aile ortamıda olduğunu belirten Serkan Uzunçavdar Fındıklıda herhangibir Sosyal aktifitenin olmadığını bu yüzden Gençlerin Sporu Önmeseyip, benimsediğini gördüğünü bu durumda

bizlerde elimizden geleni yapmaya özen gösterip Antrenmanları genellikle Yüksek ve Tamamen Milli Takım düzeyinde 1 Antrenör 3 yardımcı antrenör olarak Sporcularımızın yurt dışında Ülkemizi en iyi şekilde  temsil etmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz dedi..

Ayrıca Çanakkalede Başarılı Sonuçlar alan

Umut Ergün

Kaan Soylu

Ege Ayberk Ciğer

Muhahmet Azar

Dilara Arslan

Aleyna Akçay

Ahmet Azarı aldıkları derecelerden dolayı kutladığını ifade etti

Son Olarak Velilerden Erdal Şahin ise Oğlu Eyüp İsmet Şahini daha önceden 3 farklı Salona götürdüğünü fakat oğlunda gelişme yönünde değişiklik olmadığını göründe kendiside Uzunçavdar Okuluna

başlattığını ve 1 yılda Musabakalarda da aldığı sonuçtan çok memnun olduğunu dile getirip emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederim dedi.

FOTO GALERİ:[gallery link="file" columns="2"]


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEDİCANA' DAN YEREL BASINA KAHVALTIÖnceki Haber

MEDİCANA' DAN YEREL BASINA KAHVALTI

MHP'DEN ETKİNLİĞE DAVETSonraki Haber

MHP'DEN ETKİNLİĞE DAVET

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar