İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’a destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’a destek
Ataşehir’de 31 Mart yerel seçimlerine hür ve müstakil katılan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun bugün öğle saatlerinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yaptığı açıklamada Başkan Ali Coşkun, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimler için Türkiye Değişim Partisi’nin İYİ Parti’yi destekleyeceğini duyurdu. Yaklaşık 7 bin kişilik bir ekibin destek işaretinin verildiği basın toplantısında Ali Coşkun, 100 bin oy beklediğini vurgulayarak, “Ataşehir’de yüzler gülmeye başlayacak; az kaldı.” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere 48 saatten az bir süre kala İYİ Parti Ataşehir cephesinden sürpriz bir açıklama geldi. İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, kapatılıp CHP’ye destek verme kararı alan Türkiye Değişim Partisi’nin eski Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk ve yine eski yöneticileri, üyeleriyle İYİ Parti’yi 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde destekleyeceği açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi eski İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk, “Türkiye Değişim Partisi kapatıldı. CHP’ye geçtikten sonra biz kendimiz bir karar aldık ve CHP’ye destek vermeyeceğimizi Ataşehir’de güçlü bir partinin ve belediyeciliğin doğru noktasında olacağını bildiğimiz için İYİ Parti’ye desteklerimizi beyan ettik. Ali Başkanımızla oturduk; istişare ettik. Üyelerimizle ve yönetimimizle elimizden gelen tüm desteği de vermeye hazırız.” dedi.

“Pazar akşamı inşallah Ataşehir’i İYİ Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız”

Yapılan basın açıklamasında iddialı açıklamalarda bulunan Ali Coşkun ise şu ifadeleri kaydetti:

“Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Uzun zamandır beraber çalışıyoruz. Sizler de çalışmalarımızı takip ediyorsunuz. Bu arada yanımda Türkiye Değişim Partisi’nin Ataşehir eski İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk kendi ekibiyle birlikte bizi destekleme kararı aldılar. Bundan dolayı çok çok mutluyuz. Çünkü sokakta da baktığımız zaman tüm görüşmelerde, toplantılarda, ziyaretlerde Ataşehir’de İYİ Parti olarak iyi bir ivme kazandık. Seçime iki gün kala da aldığımız bu destekle birlikte ciddi bir oyla sürpriz yapacağımız buradan açıklamak istiyorum. Pazar akşamı inşallah Ataşehir’i İYİ Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız.

“100 bin oy beklentim var. Buna inanıyorum”

Sonuç olarak Ataşehir’de bütün komşularımızın desteklerini görüyoruz. Burada yine Mustafa kardeşimizin ve ekibinin bizi desteklemesinden onur duyduk. Ataşehir’de büyüyen bir İYİ Parti ile karşı karşıya tüm komşularımız. Herkesi İYİ Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız. 100 bin oy beklentim var. Buna inanıyorum.

“Ataşehir’de hala ciddi bir kararsız seçmen mevcut.  Bu da iki parti arasında sıkışan seçmenin ne kadar sıkıntıda olduğunu gösteriyor”

Diğer partiler beni ilgilendirmiyor. Son 25 yılda sıkışmış bir seçmen var Ataşehir’de. Bizim aday olarak çıkmamız, komşularımızdan olumlu sonuçlar almamız sürpriz yapacağımızın göstergesi. Ataşehir’de hala ciddi bir kararsız seçmen mevcut.  Bu da iki parti arasında sıkışan seçmenin ne kadar sıkıntıda olduğunu gösteriyor. Ben umutluyum. İYİ bir belediyecilik geliyor.

Şahsım ve partim olarak yola çıktım. Diğer partilerin ne yaptığına bakmadım. Ben ne yapabilirimin peşinde oldum.

Yerel siyasetle iştigal ediyorum. Ataşehir’de neler eksik; odağımda bu konu var. Genel siyasetle ilgilenmiyorum. Ataşehir’le ilgili tüm sorunlar ve çözümler benim her zaman önceliğim.

Muhalefete muhalefet olmayan bir başkan: ALİ COŞKUN

Hayata bakışım insan odaklıdır. Diğer siyasi partiler hakkında yaşanan her şeyi onların sorunları olarak gördüm ve öyle de görmeye devam edeceğim. Ben projelerimle hep meşgul oldum. Bu süreçte aldığım olumlu geri dönüşler de ne kadar doğru yaptığımın göstergesi oldu.  Ataşehir’de yüzler gülmeye başlayacak; az kaldı.”

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onursal Adıgüzel sahuru öğrenci evinde menemenle yaptıÖnceki Haber

Onursal Adıgüzel sahuru öğrenci evinde m...

Ataşehir'in tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdülmuttalip Yücel İYİ Parti'ye katıldıSonraki Haber

Ataşehir'in tek Bağımsız Belediye Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar