AK Parti Ataşehir 5. Olağan Kongresi basına kapalı gerçekleşiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ataşehir 5. Olağan Kongresi basına kapalı gerçekleşiyor
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresini bugün (20 Ocak) Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde saat 17.30 da gerçekleşecek. Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek olan kongrenin tek adayı İsmail Erdem.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi pandemi önlemleri alınarak sadece delegelerin katılımıyla basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor. İstanbul AK Parti İl Başkanlığı'nın almış olduğu karar doğrultusunda kongreye yerel basın mensupları pandemi sebep gösterilerek davet edilmedi. Basın mensuplarına gönderilen mesajda kongerenin basın bülteninin gönderileceği belirtildi. 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla İsmail Erdem tek aday olarak giriyor.

İsmail Erdem, 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olduğu Ataşehir’e, bu sefer Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla İlçe Başkanı olarak geliyor.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkanca'dan görevi devralan ve tek aday olan İsmail Erdem'in ilçe yönetim kurulu listesinde hangi isimler var merak ediliyor. 

Yakın İlçelerde Yerel ve Ulusal Basın Kongre'deki Yerini Aldı!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının almış olduğu bu karar olmasa idi; Ataşehir'de tek aday olan İsmail Erdem için, yerel basının okuyucularına 2023-2024 seçimlerine gidecek kadronun açıklanacağı kongre ile ilgili konuşmaları, fotoğrafları ve İsmail Erdem'in yol yürüyeceği A Takımını açıklamasını aktarmak isterdik. Ancak; Kartal'da, Çekmeköy'de, Maltepe'de ve yakın zamanda Sancaktepe'deki kongrelerde yerel ve ulusal basın mensupları kongrelere davet edilirken davette çifte standartı anlamış değiliz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlık çalışanlarına getirilen izin yasağı kaldırıldıÖnceki Haber

Sağlık çalışanlarına getirilen izin yasa...

İBB Darülaceze'de kalan yaş almış misafirlerini aşılamaya başladıSonraki Haber

İBB Darülaceze'de kalan yaş almış misafi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar