© Gazete Ataşehir 2020

Ulaş Can Arslan güven tazeledi

03.08.2024 Cumartesi günü yapılan CHP Ataşehir 5. Olağan Gençlik Kolları kongresinde Ulaş Can Arslan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Ulaş can Arslan Ocak 2024 tarihinden bu yana CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütüyordu.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kaya Uluyılmaz, CHP Meclis üyeleri ve CHP gençliği katıldı.

Oybirliği ile seçilen Divan başkan ve üyelerinin yerini almasından sonra gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Kongre katılarak kongrenin hayırlı olmasını dileyen İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, gençlerin siyasetteki önemini vurgulayarak tüm gençlerin mücadelede yer almaları temennisinde bulunarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını vurguladılar.

Seçime tek aday olarak katılan Ulaş Can Arslan katılan tüm delegelerin oylarını alarak seçildi. Seçim sonunda tüm gençlere teşekkür eden Ulaş Can Arslan birlikte kazacaklarının mesajını verdi. Yapılan seçimde CHP Gençlik Kolları Yönetimi şöyle oluştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER