© Gazete Ataşehir 2020

“RADİSSON BLU” RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

RADİSSON BLU” RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

Ant Yapı ve Rezidor Grubunun Ataşehir'deki ortak projesi Radisson Blu Hotel İstanbul Asia, resmi açılış törenini kalabalık bir davetli ile gerçekleştirdi.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Rezidor Group CEO'su Kurt Kitter ve Radisson Blu Genel Müdürü Claude Bulte'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve sunuculuğunu Koray Aba'nın yaptığı açılış töreninde sanatçı Nil Karaibrahimgil konseri davetlilere güzel bir gece yaşattı.

Törene iş ve sanat dünyasından kalabalık bir davetli katıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Ataşehir belediye başkan yardımcılarından Sadık kayhan, İsmail Kabakçı da davetliler arasındaydı.

Otelin açılışında konuşan Antyapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay "Dünyanın 70'inci, Türkiye'nin de 3'üncü en büyük inşaat şirketi olarak turizm sektörüne girmeye karar verdik. Bu otel için Rezidor gibi önemli bir grupla anlaştığımız için çok sevinçliyiz" şeklinde konuştu.

Okay'ın ardından konuşan Rezidor CEO'su Kurt Ritter ise "Birçok farklı markayla bu oteli almak için yarıştık ve başardığımız için çok mutluyuz. Bu otelin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Ant Yapı Yönetim Kurulu ve Rezidor yetkilileri beraberce temsili kurdele keserek oteli resmen açtılar.

ATAŞEHİR'İN TURİZM MERKEZİ

Radisson Blu Hotel Istanbul Asia, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 25 km ve Atatürk Havaalanı’na 51 km mesafede yer alıyor. Otel aynı zamanda Anadolu ve Avrupa’yı birbirine bağlayan iki köprünün de birleşiminde konumlandırılmış olması sebebiyle, Anadolu yakası şehir merkezine de sadece birkaç dakika uzaklıkla.

Radisson Blu Hotel Istanbul Asia’da tüm odalarda ücretsiz kablosuz internet servisi ve LCD televizyon bulunuyor. Otel içerisinde Türk ve dünya mutfaklarının spesiyallerini sunan Core Grill and Bar restoran, havuz kenarında yer alan H Terrace Bar, tam donanımlı SPA, Türk Hamamı, sauna, jakuzi buhar banyosu, masaj odaları, fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu da bulunuyor.

Otelde ayrıca, son teknoloji teknik ekipmanlarla donatılmış balo salonu, toplantı salonları ve Business Lounge’da bulunuyor.

FOTO GALERİ [gallery link="file" columns="2"]

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER