© Gazete Ataşehir 2020

MEDİCANA' DAN YEREL BASINA KAHVALTI

MEDİCANA' DAN YEREL BASINA KAHVALTI

Türkiye’de özel hastaneciliğin öncülerinden olan Medicana Sağlık Grubu’nun Anadolu Yakasındaki yapı taşı olan Medicana Çamlıca Hastanesi, sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yatırımlar yaparak ve atılımlarla güvenli adımlarla ilerliyor.

Medicana Sağlık Grubu İstanbul ve Anadolu' daki hastanelerinde 20 yıldan bu yana uluslararası kalitede, hastaların kendilerini güven içinde hissettikleri, referans alınan ve öncülük eden sağlık kuruluşu olma misyonuyla sağlık hizmeti  sunmaktadır.

Medicana Sağlık Grubu hastanelerinin bulundukları lokasyonlarda yaşayan çevre halkıyla özel ilişkileri gelişir. Hekiminden sağlık personeline kadar uzun yol arkadaşlıkları kurar. Her zaman açıldığı lokasyonun en donanımlı ve iddialı sağlık hizmeti sunan sağlık kuruluşu olma başarısını yakaladığı için hastasını tanır, hasta hekimine ve kurumuna güvenir. Uluslar arası standartta büyürken aile sıcaklığını korumayı başarmış bir sağlık grubu olan Medicana, bu başarısını Medicana Çamlıca Hastanesinde yıllardır sürdürmektedir.

Uluslararası kalite standartlarını temsil eden Joint Commission International Accreditation (JCI) tarafından da denetlenen Medicana Çamlıca Hastanemizde, aile sıcaklığında ve candan çalışanlarımızla ile hizmet sunarken bir yandan da tıbbın en ileri uygulamalarını hastalarımıza sunma gayreti göstererek, teknolojimizi ve hizmet alanlarımızı büyütüyoruz. Organ nakli, kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi, göğüs cerrahisi, onkoloji ve diğer tıp alanlarında değerli akademik kadromuz ve yüksek teknolojimizi, tüm insanların yaşam kalitesine duyarlı olma vizyonu ile İstanbul Anadolu yakasında halkımıza sunuyoruz.

Basın Buluşmasında konuşan Genel Müdür Murat KAYA; “ Çamlıca Medicana Hastanesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Anadolu yakasında saygın, güvenilir ve iyi tıp hizmetleri sunan bir hastane olarak algılanmak istiyoruz. Yönetim temelimizin mantığında, insanların güven duyduğu bir hastane olarak algılanması öncelikle yer almaktadır. Özellikle Medicana Sağlık Grubu olarak Çamlıca hastanemizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin algılanan ve hissedilen düzeyde tatmin edici ve yüksek kalitede olmasına büyük önem göstereceğiz. Gerek hekim kadromuz, gerekse empati yeteneği kazanmış personelimiz ile Anadolu yakasında ciddi ve iddialı bir sağlık kuruluşu olmaya devam edeceğiz. Mesleki etik ilkelerine riayet eden hekim kadromuz, dünya standartlarında verilen tıbbi hizmetlerimiz, genişleyen hizmet yelpazemizle bölgedeki liderliğimizi pekiştirmek temel hedefimiz olacaktır. Bu kapsamda bütün sivil toplum örgütleri ile yerel basın ve medya kuruluşları ile, yerel yönetimler ile çok yakın, samimi ve sıkı bir ilişki kurmak arzusundayız. Önümüzdeki dönem yapacağımız tıbbi hizmet çeşitlendirmelerimiz ve revize edilecek olan bina ve teknik alt yapımız ile bu hedeflere ulamak için çalışacağız. Bu kapsamda her türlü görüş ve eleştiriye açık olduğumuzu da bu kapsamda belirtmek isteriz.” dedi.

Kamuoyunun sağlık konusunda bilinçlenmenin önemli önceliklerimizden birisi olduğuna dikkat çeken Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan;” Bu öncelik, sağlık çözümlerimizi, siz ve yayınlarınız kanalıyla okurlarınızla buluştuğunda başarılı oluyor. Amacımız; 20 yıldan bu yana sağlık sektöründe hizmet veren bir kurum olarak öncelikle yakın çevremizi başarılı, güvenilir, kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmeti ile buluşturmak.  Bu gayret ve çalışmalarımızı kamuoyu bilgisine sunmak konusunda emek ve desteğinizin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çabalarımızın duyurulmasında gösterdiğiniz mesleki duyarlılık ve basın buluşmamıza  gösterdiğiniz ilgi için  teşekkür ediyoruz.” dedi.

Medicana Sağlık Grubundan Basın Toplantısına Katılanlar;

Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan

Çamlıca Medicana Genel Müdür Murat Kaya

Çamlıca Medicana Kardiyoloji Uzmanı Prof Dr. İsmet Dindar

Çamlıca Medicana Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ömer Işık

Çamlıca Medicana Göğüs Cerrahı Prof. Dr. Bülent Arman

Medicana Sağlık Grubu Pazarlama Direktörü Murat Çalkan

Medicana Sağlık Grubu Medya ve İletişim Sorumlusu Meltem Depecik

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER