© Gazete Ataşehir 2020

Ataşehirli Trabzonlular Kurtuluş günlerini kan bağışıyla kutladı

Ataşehir Trabzonlular Derneği ve Ataşehir Trabzonsporlular Derneği ortak organizasyonu ile Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103.Yıl Dönümü kapsamında Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası etkinliğini gerçekleştirdi.

Kan bağışı kampanyası 23 Şubat Salı günü Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde Kızılay Kan Bağışı çadırında saat: 10.00 da başlayarak akşam saat:20.00'a kadar devam eden etkinliğe, Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkan Namık Sürmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı İsmail Dağ ve Ataşehirli Trabzonlular katıldı.

Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen Kan Bağışı kampanyası ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Trabzon’un kurtuluşunun 103. Yılında pandemi nedeniyle herhangi bir etkinlik yapma şansımız olmadığı için kanın önemine vurgu yapmak, Ataşehir Kızılay Şubesi olarak kan bağışını elde edebilme adına arkadaşlarımız böyle bir etkinlik düzenlemişler. Benimde önemsediğim bir kampanya. Bu vesile ile gerek Kızılay’a destek vermek gerek sağlık için çok önemli olan kan alımında duyarlılığı ve farkındalığı yaratmak için buradayız. Biz gerekli çağrımızı yaptık.  İnşallah duyarlı ve sağlıklı vatandaşlarımız bu çağrımıza kulak verir ve yeterli miktarda kan alırsak bu bizi mutlu eder” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER