Onursal Adıgüzel; “Ataşehirimiz daha huzurlu bir ilçe olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onursal Adıgüzel; “Ataşehirimiz daha huzurlu bir ilçe olacak”
Ataşehir Belediyesi 2025 Mali Yılı Bütçesinin Mecliste görüşülüp oyçokluğuyla kabul edilmesinden sonra Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel emeği geçenlere teşekkür ederek; “Ataşehir’de çocukların yüzünü güldürmek, ben inanıyorum ki, Ataşehir’de çocukların yüzü gülerse, Ataşehir’de anne babaların, dedelerin ve ninelerinde yüzü gülecek. Ataşehirimiz daha huzurlu bir ilçe olacak” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Bütçe üzerinde yapılan görüşmeler sonunda hem eleştirilere cevap vermek hem de önümüzdeki süreçte yapacakları hizmetlerle ilgili meclisi bilgilendirdi.

“2025 YILI BÜTÇEMİZ ATAŞEHİR’İMİZE HAYIRLI, UĞURLU BEREKETLİ OLSUN”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in Bütçe görüşmeleri sonunda mecliste yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sevgili çalışma arkadaşlarım. Ataşehirimizin kıymetli basın mensupları yoğun bir bütçe çalışmasının sonuna geldik. Diliyorum ki Ataşehir’imiz için 2025 Yılı Bütçemiz hayırlı, uğurlu bereketli olsun. Önümüzde zor bir yıl var. Bunu hepimiz görüyoruz. Ama göreve talip olduğumuzda çeşitli sözlerimiz vardı Ataşehir halkına. Sözlerimizi yerine getirmek için elimizdeki bütçeyi, vatandaşlardan aldığımız vergileri, bunlarla birlikte oluşan bütçeyi en verimli şekilde kullanmak için çalışıyoruz, emin adımlarla yürüyoruz öncelikle bunu söylemek isterim. Sizlere öncelikle meclis üyesi arkadaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  Çalışma arkadaşlarımıza bütçenin hazırlanmasında vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜTÇEMİZİN ODAĞINDA ATAŞEHİR’DE YAŞAYAN 416 BİN VATANDAŞIMIZ VAR”

Adıgüzel; “Bütçemizin odağında Ataşehir’de yaşayan 416 bin vatandaşımız var. Çocuklarımız var, dar gelirli vatandaşlarımız var, dezavantajlı durumda olan vatandaşlarımız var.  Amacımız onlara en iyi hizmeti verebilmek. Ataşehir’de yaşayan her vatandaşımızı mutlu edecek çalışmaları yapabilmek ve Ataşehir’de yaşayan vatandaşlarımızın kendini yalnız hissetmemesini sağlamak. Bu çerçevede önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı sürdürüyor olacağız” diye konuştu.

“ASLINDA AMERİKA’YI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK KALMAYACAK”

Onursal Adıgüzel, yapılan eleştirilere yanıt vererek konuşmasına şöyle devam etti: “Aynı zamanda değerli meclis üyesi arkadaşlarımızın bazı bütçe kalemlerinin kopyalayarak yapıştırılması ile ilgili eleştirileri oldu. Ben şuna çok inanıyorum. Hangi kurum, hangi belediye bu işi iyi yapıyorsa onu Ataşehir’e getirmekten güzel bir şey yok. Gaziantep Belediyesi’nde, Ümraniye Belediyesi’nde İBB’de güzel uygulamalar varsa onların Ataşehir ’inde görmesini, Ataşehir halkının yararlanmasını sağlamak bundan da güzel bir şey yok diye düşünüyorum.

Aslında Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek kalmayacak kadar belediyecilikte yapılacak çok iş var. Bizde sizlerin desteği ile çok daha güzel işler yapıyor olacağız. Doğru işleri Ataşehir’de hayata geçirmiş olacağız. Çalışma arkadaşlarımızın yaratıcılığıyla yenilikçi projelere de imza atıyor olacağız.”

“ATAŞEHİRİMİZ DAHA HUZURLU BİR İLÇE OLACAK”

Adıgüzel konuşmasının sonunda; “Bu yeni dönemde Ataşehirimize en iyi şekilde hizmet ediyor olabilmek, Ataşehir’de çocukların yüzünü güldürmek, ben inanıyorum ki, Ataşehir’de çocukların yüzü gülerse, Ataşehir’de anne babaların, dedelerin ve ninelerinde yüzü gülecek. Ataşehirimiz daha huzurlu bir ilçe olacak. Sizlerin katkılarıyla bunu başaracağımızı düşünüyorum. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Basın mensubu arkadaşlarımıza sesimizi Ataşehir halkına duyurdukları için teşekkür ederim. Ayrıca Basın Müdürlüğümüz tarafından meclis çalışmalarımız canlı yayınlıyor. Bizi izleyen tüm Ataşehirlilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek Ataşehir için önemli mesajlar verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesinin 2025 Mali Yılı Bütçesi 7,4 MilyarÖnceki Haber

Ataşehir Belediyesinin 2025 Mali Yılı Bü...

Saadet Partisi “Dünya Kız Çocukları Günü” nedeniyle basın bildirisi yayınladıSonraki Haber

Saadet Partisi “Dünya Kız Çocukları Günü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar