İBB ve Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle 23 spor kulübüne destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB ve Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle 23 spor kulübüne destek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle Ataşehir’deki 23 spor kulübüne, maddi yardım ve malzeme desteği sağlandı. Bu anlamlı iş birliği ve destekle ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ise, "Gençlerimizin sporla buluşmasına ve daha iyi imkanlarla antrenman yapmalarına katkı sağlamak bizler için büyük bir mutluluk. Sporun birleştirici gücünü her alanda desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Ataşehir Belediyesi, Ataşehir'deki amatör spor kulüplerine önemli bir destek daha sağladı. Yapılan iş birliği çerçevesinde, ilçede faaliyet gösteren 23 spor kulübüne maddi yardım ve malzeme desteği yapıldı.

MALZEME, EKİPMAN VE MADDİ DESTEK YARDIMI

İBB Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen projeyle, öncelikle Ataşehir’deki spor kulüplerinin eksiklikleri ve ihtiyaçları belirlendi. Ardından, spor kulüplerine; ihtiyaç duydukları çeşitli malzemeler, ekipmanlar ve maddi destek verildi.

Bu destekle birlikte, genç sporcuların daha iyi koşullarda antrenman yapmalarını ve sporla daha etkin bir şekilde buluşmalarını amaçladıklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yardım yapılan spor kulüplerinin üyeleriyle bir araya geldi.

SPORUN YAYGINLAŞMASI VE SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞMESİ AMAÇLANIYOR

İBB’nin bu anlamlı desteğinin, sporun yaygınlaşması ve gençlerin sporla buluşması açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Adıgüzel, işbirliğinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

Sporun ve sporcuların yanında olan iki belediye, gerçekleştirdikleri iş birliğiyle; yerel spor kulüplerinin gelişimini, sağlıklı nesiller oluşturulmasını ve genç sporcuların motivasyonlarını artırmayı hedefliyorlar.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIÖnceki Haber

İBB 9 EYLÜL İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLAD...

Av.Mustafa Karaoğlu’ndan Meclis Kürsüsünden anlamlı konuşma!Sonraki Haber

Av.Mustafa Karaoğlu’ndan Meclis Kürsüsün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar