Fenerbahçe Kongresi öncesi Aziz Yıldırım’a Ataşehir'de İlginç Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Kongresi öncesi Aziz Yıldırım’a Ataşehir'de İlginç Destek
Fenerbahçe’de mevcut Başkan Ali Koç ve 20 Yıl boyunca Fenerbahçe’ye Başkanlık yapan ve yeniden aday olan Aziz Yıldırım arasında 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve ülkemiz gündeminde ön sıralarda yer alan Fenerbahçe başkanlık seçimi sürecinde taraflar seçime yönelik çalışmalarını sürdürürken, en sıra dışı destek sosyal medyada karşılaştığımız Ataşehir’in Örnek Mahallesi’nde ikamet eden Enver Yavuz’dan geldi.

Fenerbahçe’de mevcut Başkan Ali Koç ve 20 Yıl boyunca Fenerbahçe’ye Başkanlık yapan ve yeniden aday olan Aziz Yıldırım arasında 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve ülkemiz gündeminde ön sıralarda yer alan Fenerbahçe başkanlık seçimi sürecinde taraflar seçime yönelik çalışmalarını sürdürürken, en sıra dışı destek sosyal medyada karşılaştığımız Ataşehir’in Örnek Mahallesi’nde ikamet eden Enver Yavuz’dan geldi.

Fb 2

Bizde İlçemizde yapılan ve yerel seçim çalışmasını anımsatan bu desteğin içeriğini öğrenmek için kendisini ziyaret ederek görüşlerini aldık. Enver Yavuz yaptığı açıklamada; Biz Ailece Fenerbahçe’ye gönülden bağlıyız. 5 Yaşındaki torunum dahi Fenerbahçe sevdalısı ve 10 gün önce,  çok az bir ihtimalde olsa o akşam kaybedilen şampiyonluk sonrası ‘’Biz Neden Şampiyon Olamadık’ diyerek gözyaşı döktü. Ben, Ailem ve milyonlarca Fenerbahçelinin de benzer duygularda olduğunu düşündüğüm için bu yola çıktım; bu sene ile 10 seneyi bulan 6 senesi mevcut yönetime ait şampiyonluk özlemini gideremeyen, kırmızıçizgimiz olan 3 Temmuz süreci mücadelemiz için umursamaz tavırlar sergileyen ve 6 senedir kulübe bir çivi dahi çakmayan, hatta küçük oğlum ile birçok branşta kulübümüz alt yapılarında spor yapan çocuklarımızda dâhil yüzlerce Fenerbahçeli çocuğumuzun eğitim aldığı, göz bebeğimiz Fenerbahçe Kolejimizi geçen sene kapatarak çakılan çivileri sökmeye başlayan, kongre üyesi olarak 2018’de kendisine oy verdiğim, desteklediğim mevcut Başkanımız Sayın Ali Koç’un 2 hafta sonra yapılacak olan Başkanlık seçiminde değişmesi gerektiğine inandım. Bunun içinde diğer Başkan adayımız, 20 sene boyunca kulübümüze Başkanlık yapan, bu sürede kulübümüze sportif başarıların yanı sıra, mevcut tesislerini, eğitim kurumlarını, gayrimenkullerini, binlerce üyeyi kazandıran yani Fenerbahçe’yi Fenerbahçe Cumhuriyeti yapan efsane Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı desteklemeye ve seçilmesi için elimden ne gelirse yapmaya karar verdim.

45C498D0 65E0 4514 94E7 2Fa7D5F370A8

3 Temmuz şike kumpası sürecinde Aziz Başkanımızın FETÖ yapısına karşı verdiği mücadeleye her yerde, her eylemde destek vererek, FETÖ’nün çarptığı ilk duvar olan sarı lacivert duvarın örülmesine katkı vermiş, Aziz Başkanımızı yürekten seven bir Fenerbahçeliyim.  2018 Kongresinde Aziz Başkanımızın çok yorulduğunu, yıprandığını, dinlenmesi gerektiğini düşünerek tercihimi Aziz Başkanımın Kendisinden sonraki başkanımız olarak lanse ettiği ve Fenerbahçe’me büyük katkılar vereceğini düşündüğüm, inandığım Sayın Başkanımız Ali Koç tan yana kullandım. Lakin kulübümüze 6 senede yaşattıklarından-yaşatamadıklarından ve son olarak da takımı ligden çekmek de dâhil, yönetimin alacağı radikal kararlara yetki almak için 2 Nisan 2024’de topladığı Olağan üstü Genel Kurula katılan yurt içi ve yurt dışından benim gibi binlerce kongre üyesi gibi yaşadığım hayal kırıklığından dolayı, Sayın Ali Koç’a verdiğim bir oy da olsa kendi adıma çok pişmanım ve çok üzgünüm. 2018’de benimle aynı tercihte bulunmuş olan 16091 üyemizin çoğunun da bu durumda olduğunun farkındayım ve Fenerbahçemiz de mevcut yönetimin değişmesinin şart olduğuna inanıyorum.

6300F54A Ce5F 4C5C A8Bc Eced2F03Bfe6

Bunlardan dolayı 40 senedir ikamet ettiğim, Ataşehir Örnek Mahallesi Somuncu baba Sokakta bulunan kendime ait olan binada, 10 gün önce “Aziz Yıldırım Destekçileri Buluşma Ofisi” adını verdiğim yeri açtım ve Mahallemde, tüm sosyal çevremde 30 milyon’dan fazla taraftarı olan kulübümüzü 3 yıl boyunca yönetecek Başkanımızı seçecek kongre üyelerimize ulaşmaya çalışıyorum.

Başkanımız olduğu 20 senede kulübümüz için yapacağım dediği her şeyi fazlası ile yaptığına ve şimdi de sunduğu projeleri yapacağına inandığım Aziz Yıldırım’ın tekrar Başkanımız olması için elimden geldiğince gayret sarf ediyorum. Bugüne kadar Ofisimizi ziyaret eden taraftarlarımızın ve ulaşabildiğim kongre üyelerimizin büyük çoğunluğunun Aziz Başkanımıza desteğini görmekten mutluyum. Pazar günü yapılacak seçimde, şu andaki Fenerbahçe’mizin mimarı Aziz Yıldırım’ın kazanacağını ve geleceğimizi de imar edeceğine inanıyorum. 6 yıllık bu çok kötü gidişata dur demek için kongre üyelerimizden taraftarlarımızın sesine kulak vermeleri ve Aziz Yıldırım’ı desteklemeleri çağrısında bulunuyorum.           

Fb 1

Ayrıca, Sayın Ali Koç’dan, Aziz Yıldırım’a ‘’İNANAN’’ milyonlarca taraftar ve binlerce kongre üyesi olduğunun farkında olmasını ve ne yazık ki sarfettiği ‘’at yalanını, ….…..’’  dil sürçmesi için bir özür beklendiğini bilmesini istiyorum.

Haber ResimÇekişmeli geçeceği öngörülen, oy kullanma hakkına sahip 46410 kulüp üyemizin oy kullanacağı bu kongrede sonuç ne olursa olsun umarım kazanan “Demokrasimiz ve Fenerbahçemiz” olur. Yaşanan başarısızlıklardan dolayı boynu bükük ve üzgün olan başta Çocuklarımız olmak üzere Tüm Fenerbahçelilere sevgilerimi sunuyorum’’ dedi.

Yeni Proje (33)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üsküdar Belediyesi, vakıflara bedelsiz verilen 25 taşınmazı geri alıyorÖnceki Haber

Üsküdar Belediyesi, vakıflara bedelsiz v...

Elegance Emre Optik yeni şubesini açtıSonraki Haber

Elegance Emre Optik yeni şubesini açtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar