Ali Coşkun İmam Hüseyin Camisini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Coşkun İmam Hüseyin Camisini ziyaret etti
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu İmam Hüseyin Camisini ziyaret etti

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi’nde bulunan İmam Hüseyin Camii’ni ziyaret etti. “Adı da güzel Ali Coşkun kardeşimiz İYİ Parti’den Ataşehir Belediye Başkanlığına aday” ifadeleriyle misafirini ağırlayan Mehdi Aksu’ya Başkan Ali Coşkun uzun zamandır şunları söyledi: “İbadethanelerin birlikteliği pekiştirmesinin yanı sıra Mehdi Hocamın çok değerli bilgileri ışığında yol gösterici oluşunu yakından takip eden biriyim. Yazılarını takip ediyorum. Zaman zaman hayat içinde tıkandığım yerlerde sabır mı edeceğime, şükür mü çekeceğime karar vermemde yardımcı oluyor.”
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ramazan’ın ilk Cuma gününde İmam Hüseyin Camii’sini ziyaret etti. Ziyaretin ilk konuşmasını yapan Mehdi Aksu, “Bizim kapımız Türkiye Cumhuriyeti meclisinde bulunan tüm siyasi partilere açıktır. İmam Hüseyin Camii kapısından herkes girebilir. Adı da güzel Ali Coşkun kardeşimiz İYİ Parti’den Ataşehir Belediye Başkanlığına aday kardeşimizdir. Her seçimde birçok siyasi partiler bizi ziyaret ediyor. Gelene hoş geldin deriz. Ehlibeyte yakışır bir şekilde misafirlerimizi karşılarız. Dualarımızı ederiz, yolları açık olsun diye… Allah başarılar versin. Cemaatimize misafirlerimiz hoş gelmiş.” dedi.
 
“BUGÜN BURADA MEHDİ HOCAMIZ BİZİ KABUL ETTİ, ALLAH RAZI OLSUN HOCAM, BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR DEĞERSİNİZ”
 
Mehdi Aksu’nun ardından konuşan Ali Coşkun ise şu ifadeleri kaydetti:  “Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar, hayırlı cumalar diliyorum. Bugün burada Mehdi Hocamız bizi kabul etti, Allah razı olsun hocam; bizim için çok kıymetli bir değersiniz. 
 
ALİ COŞKUN, ‘NEDEN ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI?’ SORUSUNA CEVAP VERDİ
Tabii ki seçimlere gidiyoruz. Ataşehir’deki tüm komşularımız için önemli bir seçim.  Ataşehir’i kimin yöneteceğine ilçemizdeki komşularımız belirleyecek. Biz de bu mahallelerin evladı olarak dedik ki, halkımıza hizmet edelim. Neyi, nasıl daha iyiye taşıyacağımızı halkımıza gösterelim. İnsan yuvasının, evinin huzurlu ve mutlu olmasını ister. Bu minvalde hepimiz, Ataşehir yönetiminde huzur ve mutluluk ilkelerini kendisine yol arkadaşı etmiş birilerini görmek isteriz. Ben yola çıkarken kimseyi yolda bırakmayan bir başkan olmayı hedeflediğim gibi, herkesin yüzünün gülmesini sağlayan bir başkan olacağıma dair öncelikle kendime ve aileme söz verdim. Ataşehir’de benim ailem, ailemin bir parçası. Bu sözüm tüm komşularıma…”
 
“FARKLILIKLARIN RENKLERİMİZ OLDUĞUNU GÖREN BİR İLÇE OLACAĞIZ”
Ben ‘Ataşehir’de yaşayan bütün komşularımın inançları, görüşleri ne olursa olsun önemli olan can olmalarıdır’ diyorum. Hepsi kıymet arz eder. O yüzden hepimizin farklılıklarının bir değeri vardır. Farklılıklarımızın renklerimiz olduğunu gören bir ilçe olacağız. Hiç kimse bir diğerinden daha üstün veya daha eksik değildir. Farklı görüşlerin, farklı düşüncelerin aynı yerde yaşamasını biz kullardan çok yaradan öyle buyurmuştur. Ve bizlerin birlikte yaşayabilmeleri için olanaklar sağlamıştır. Mehdi Hocamın da bu konudaki fikirleri çok kıymetlidir. Bu tür ibadethanelerde farklılık gözetmeksizin misafirlerini kabul edişi topluma örnek niteliğindedir.”
 
“BUNDAN SONRA YAPILACAK HER ŞEY HEP DAHA İYİSİNİN ARAYIŞI İÇİNDE OLAN BİR YÖNETİM SİSTEMİYLE UYGULANACAK”
 
Ali Coşkun, 1 Nisan tarihinden itibaren ibadethaneler için yapacağı çalışmalarda Mehdi Aksu gibi halkın kanaat önderlerinden destek olmalarını isteyeceğini belirtti. Başkan Coşkun konuşmasını şöyle noktaladı: “İbadethaneler çok kıymetlidir. Camiler, Cemevleri çok kıymetlidir. Bizler yönetimde yer aldığımızdan itibaren ibadethanelerin hem fiziki şartlarında hem manevi çalışmalarında gereken ne olursa hocamla birlikte görüşüp, konuşacağız. Seve seve el birliğiyle, büyük bir memnuniyetle daha iyi şartları ibadethanelerimize kazandıracağız. Bundan sonra yapılacak her şey hep daha iyisinin arayışı içinde olan bir yönetim sistemiyle uygulanacak.
 
ALİ COŞKUN, EDİNDİĞİ BİLGİLER İÇİN MEHDİ AKSU’YA TEŞEKKÜR ETTİ
İbadethanelerin birlikteliği pekiştirmesinin yanı sıra Mehdi Hocamın çok değerli bilgileri ışığında yol gösterici oluşunu yakından takip eden biriyim. Yazılarını takip ediyorum. Zaman zaman hayat içinde tıkandığım yerlerde sabır mı edeceğime, şükür mü çekeceğime karar vermeme yardımcı oluyor. Kendisine bu sayede teşekkür etme fırsatı da bana doğdu. Hocam çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi toplumun kanaat önderliğini üstlenmiş kişilerin edindiği bilgileri bizlerle paylaşması çok kıymetli. Yol açan, yol gösteren bilgilerinizi siz paylaşmaya devam edin, bizler de dinlemeye devam edelim inşallah.”
 
Konuşmaların ardından Mehdi Aksu, Ali Coşkun’a ’Kayıp Mezar’ adlı  kitap hediye ederken, Ali Coşkun da Aksu’nun beğenerek okuyacağına inandığı ‘Gül  Baba’ kitabını kendisine takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YR Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü muhtarlarla ve muhtar adaylarıyla buluştuÖnceki Haber

YR Partisi Ataşehir Belediye Başkan Aday...

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi resmi açılışı yapıldıSonraki Haber

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi resmi açıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar