Ataşehir Halk Eğitim'den Göz Kamaştıran Sergi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Halk Eğitim'den Göz Kamaştıran Sergi
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi 2022-2023 yılı yıl sonu sergisi Metropol İstanbul AVM'de gerçekleşti. Birbirinden güzel el sanatları ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı ve büyük ilgi gördü.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin Mayıs ve Haziran aylarındaki etkinlik takvimi kapsamındaki 12. Etkinliği olan Yıl Sonu Sergisi 08 Haziran 2023 Perşembe günü davetliler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Açılış programı sunucu Barış Sümen’in programı arz etmesi ve İstanbul Milletvekili Sayın İsmail Erdem’in tebrik telgrafı ile başladı.

 

“Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim”

 

Kurum Müdürü Saffet Yılmaz’ın hoş geldin konuşmasında ilkelerinin “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim” olduğunu belirterek 2022 yılında Ataşehir’de 36.000 kursiyere ulaştıklarını 2023 yılında bu sayıyı arttırarak devam edeceklerini belirtti. Protokol üyelerine ve davetlilere katılımları için, Metropol İstanbul’a bu alanın oluşumundaki katkıları için ve her programda Kurumumuzu yalnız bırakmadıkları için basınımızın güzide temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa Öztürk konuşmasında katılımın çok güzel olduğunu ve her geçen yıl halk eğitimi merkezlerine olan ilginin artması için il milli eğitim müdürlüğü olarak azimle çalıştıklarını belirterek bu güzel sergi alanının oluşumundaki gayret ve çabaları için Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdür yönetici, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerini teşekkür etti.

Program Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticilerinin Harmandalı ile devam etti. Büyük beğeni toplayan gösteriden sonra Kurum Müzik Öğretmenleri Hakan Tekbaş ve Gizra Beste Taşkırdı’nın gitar ve yan flüt dinletisi eşliğinde protokol üyelerinin kurdele kesimi ile sergi alanına geçildi.

Protokolde yer alanların tek tek standları gezmesi ve kurs öğretmenleri, kursiyerlerle beraber hatıra fotoğrafı çektirmesi kursiyerleri mutlu ettiği gözlemlendi.

Metropol İstanbul’daki sergi alanı 10 Haziran Cumartesi saat 22.00’a kadar vatandaşların ziyaretine açık olacaktır.

               

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TCMB'nin ilk kadın Başkanı Hafize Gaye ErkanÖnceki Haber

TCMB'nin ilk kadın Başkanı Hafize Gaye E...

Ataşehir Çevre Festivali bu yıl 14’üncü kez düzenlendiSonraki Haber

Ataşehir Çevre Festivali bu yıl 14’üncü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar