AK Parti Ataşehir Vefa iftarında buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ataşehir Vefa iftarında buluştu
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy'de Vefa iftarında buluştu.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel hale getirdiği, teşkilat mensuplarına yönelik düzenlediği iftar programı İçerenköy'de gerçekleşti.

Ce59E7Ef 17Cb 4C7C B438 09Dac35Abd4C

Gerçekleşen iftar programına; İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Başkanı Burak Çifci, ana kademe ilçe yöneticileri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve yöneticileri, partililer katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, AK Parti Ataşehir Önceki Dönem İlçe Başkanlarından Av. Ahmet Özcan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, "31 Mart Ataşehir için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, daha çok çalışmalı ve Ataşehir Belediyesi'ni AK Belediyecilik ile buluşturmalıyız" ifadelerini kullandılar.

4Cac1459 B3Fa 4C58 B5Bc 6A5450356521

ATAŞEHİR BİZİ, HİZMETLERİ ve AK BELEDİYECİĞİ BEKLİYOR
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, "AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Sizlerden aldığımız güçle, Ataşehir’de sokaklarımızı arşınlıyoruz. Komşularımızla bir araya gelmeye, derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. En büyük gücümüz sizlersiniz. Ataşehir’in kuruluşundan önce Ataşehir’e sevdalıyız. Ataşehir’i ilçe yaparken, Ataşehir Belediyecilik ile buluşsun diye belediye yaptık. Ancak, Ataşehir belediye ile tanıştı ama belediyecilik ile maalesef tanışamadı. Kuruluşundan bugüne her kardeşimiz, Ataşehir’in belediyecilik hizmeti ile tanışması için mücadele verdi. Ataşehirliler 15 yıldır; yaşadığı ilçeyi yaşanabilir bir ilçe, sosyal donatı alanlarıyla, imar ve mülkiyet problemleri aşmış, spor kompleksleriyle, bilim merkezleriyle örnek bir şehir olmasını istedi. Maalesef bugüne kadar nasip olmadı. Teşkilatımızla aldığımız güçle, dördüncü belediye başkan adayı olarak sizlerle beraber bu yolculuğu sürdürüyorum. Sadece teşkilatımızla aktif görev alan arkadaşlarımızla değil, kuruluşundan bugüne tüm görev arkadaşlarımızla yol yürüdüm. Tüm Ataşehir’i, sokak sokak, hane hane gezeceğiz. Tüm komşularımıza dokunmalıyız. 31 Mart hızlı bir şekilde yaklaşıyor. Ataşehir bizi, Ataşehir sizi, AK Belediyeciliği bekliyor. Aslında Ataşehir hak ettiği  hizmeti bekliyor, en iyi hizmeti AK Kadroların getireceğini biliyor. Bu hizmetleri Ataşehir’e getirmenin onurunu ve gururunu yaşadık. Ben inanıyorum ki, 31 Mart gecesini Ataşehir’in bayramına çevireceğiz. Ataşehirimizi hak etmiş olduğu beklemiş olduğu belediyecilik hizmetleriyle donatmış olacağız. Bizden çok Ataşehirli komşularımız hizmetlerle tanışacağı için mutlu olacak."

3115B108 Dada 4D7E 94Ae 8E944B7580Ff

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Reşat Şahin Öztürk’ün acı günü!Önceki Haber

Reşat Şahin Öztürk’ün acı günü!

Kadın gazetecilerin sorunları ve kadın cinayetleri Ataşehir'de konuşulduSonraki Haber

Kadın gazetecilerin sorunları ve kadın c...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar