© Gazete Ataşehir 2020

İSMMMO mensupları kahvaltıda bir araya geldi

İSMMMO mensupları, Ataşehir İlçe Temsilciliğin düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya gelerek Mali Müşavirlerin Muhasebe işlemlerinde yaşanan zorlukları ve çoğalan bürokrasi işlemlerine değinerek ilgililere mesaj verdiler.

Paraşüt Mikro Grubun sponsorluğunda Ataşehir de düzenlenen ve sorunları dile getirildiği kahvaltıya; İSMMMO Kurucu Onursal Başkanı TURMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, İSMMMO Oda Başkanı  Erol Demirel, TÜRMOB Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız, İSMMMO YK üyesi Mustafa Gün, TÜRMOB Etik Kurulu Üyesi  Cemile Kuzu, MMMBD Genel Merkez Başkanı Ercan Ceylan, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Kurul Üyesi Tuncay Özen ve Erkan Lafcı, Geçmiş Dönem Oda Yöneticilerinden İhsan Yalçın, Kazım Mermer, Geçmiş Dönem Disiplin Kurulu Başkanı Mithat Erdoğan, Geçmiş Dönem TÜRMOB Etik Kurulu Üyesi Hasan Ildır ile İSMMMO üyeleri ve davetliler katıldı.

Paraşüt Mikro Grubunun temsilcilerinin e -Fatura ve Muhasebe programlarıyla ilgili sunumlarından sonra Grup temsilcilerine ve Ataşehir İlçe Temsilcisi Hüseyin Günveren’e plaket takdimi yapıldı.

“MALİ MÜŞAVİRLİK MÜCADELE VE DAYANIŞMADIR”

Ev sahibi sıfatı ve İSMMMO Ataşehir İlçe Temsilcisi Hüseyin Günveren, meslektaşlarını ve davetlilerini selamlayarak yaptığı konuşmasında; “ Çok muhteşem görünüyorsunuz. Muhteşem bir Ataşehir sabahında günaydın, hoş geldiniz. Yaklaşık 25 yıldır bu mesleği icra ediyorum. Yaklaşık 6 yıldır Ataşehir ilçe temsilcilik görevini yerine getiriyorum. Son 3-4 yıldır yaşadıklarımızla bana Mali Müşavirlik mesleği nedir diye sorsalar mücadele, dayanışma ve dayanışmayı sürdürürken beraber geçirdiğim yol arkadaşlığı ile birlikte güzel anılardır diyebilirim. Memleketimizin son 3-4 yıldır başına gelenleri düşünürsek seçilmiş felaketleri bir yana bırakıyorum fakat her türlü afet başımıza geldi” dedi.

“MESLEKTAŞLARIMIZ KURUMSAL TAVIRLARIYLA CUMHURİYETİ SAHİPLENMİŞLERDİR”

Günveren; “Pandemi ile başlayan süreçte ardından depremler, seller, orman yangınları. Hepimiz bu konuda TÜMOB ve İstanbullumuzun öncülüğünde seferber olduk yüreğimizi ortaya koyduk. Ataşehir meslektaşlarımdan gerçekten bu konuda büyük bir duyarlılık gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son yıllarda gördük ki, biz millet yaralarını sararken, biz yaralara merhem olmaya çalışırken bazıları Cumhuriyetin dinamiklerine, temellerine ve Anayasa’nın ilk dört maddesini değiştirmek için bir yandan bizimle diğer yandan Cumhuriyetin değerleriyle uğraşmaya devam ettiler. Hepimiz biliyoruz ki, TÜRMOB ve İSMMMO yöneticilerinin duruşlarıyla, kurumsal tavırlarıyla Cumhuriyetimizin en önemli kalelerinden biri haline gelmiştir. Ataşehirli meslektaşlarımız bu kalenin kıymetini biliyorlar. Bunu arkadaşlarımın yüz ifadelerinde çok net olarak görebiliyorum. Şunu hepimiz bilmeliyiz ki, kaleler dahada güçlenmeli. Meslek mensuplarımızın tüm haklarını alana kadar bu kaleleri güçlendirmeliyiz. Ben inanıyorum ki, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz, hep birlikte çalışacağız, dayanışacağız ve hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

Daha sonra konuşan konuşmacılar, mesleğin önemine vurgu yaparak zorlukları birlikte aşacağının mücadelesini vererek kazanacaklarını bir kez daha ifade ettiler.   

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER