© Gazete Ataşehir 2020

Elegance Emre Optik yeni şubesini açtı

Sektörün önemli aynı zamanda iddialı isimlerinden olan ve verdiği hizmetle müşteri memnuniyetini kazanan Emre Optik sahibi Optisyen Recep Akçay, yeni şubesini açtı.

Güler yüzlü personeli ile hizmeti kaliteyle buluşturan Emre Optik sahibi Recep Akçay, amaçlarının müşteriye doğruyu anlatarak göze uygun olanı müşteriyle buluşturmaya gayret ediyoruz.

Açılışa; Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, AK Parti Ataşehir eski ilçe başkanı ve 2024 yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Av. Mustafa Naim Yağcı, CHP eski dönem milletvekillerinden Barış Yarkadaş, geçen dönem CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Kurtuluş Özaydın, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı İsmail Dağ, Emre Optik ‘in dostları ve hemşerileri katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

“44 YIL BOYUNCA BU SEKTÖRDE HİZMET VERDİK”

Yeni Şubeyi Kayışdağı Caddesi Sümer Sokak N0:5 Küçükbakkalköy Mahallesinde açan Akçay, kalite ve müşteri memnuniyetine önem verdiğini söyleyerek; “44 yıl boyunca bu sektörde hizmet verdik. Mesleğimizde nitelik ve zarafetle bu günlere geldik. Bizlere destek veren başta çalışanlarımız olmak üzere aileme ve destek veren herkese teşekkür ederim” diyerek katılan protokole ve dostlarına teşekkür etti.

“KOMŞUMA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Küçükbakkalköy esnaflarımızdan Emre Optik ’in yeni açtığı yer için iyi temennilerde bulunan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bir komşusu olarak hayırlı kazançlar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı’da; “Öncelikle Recep bey ve eşinin böyle bir işletmeyi işletmelerinden dolayı tebrik ediyorum. Kimin emeği, katkısı, desteği varsa bol kazançlar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki diğer mağazanızda gösterdiğiniz başarıyı burada katlayarak devam edeceksiniz” temennilerinde bulundu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından kurdele kesilerek yeni şube hizmete açılmış oldu.

Ayrıca açılışa özel 300 güneş gözlüğü ücretsiz dağıtıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER