© Gazete Ataşehir 2020

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim ayı mesaisine başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 1’inci birleşiminde 1.Başkan Vekili Kaya Uluyılmaz’ın başkanlığında toplanarak gündemdeki teklif ve raporları görüştü.

Kaya Uluyılmaz’ın açılış konuşmasından sonra sırasıyla CHP, AK Parti ve CHP meclis grup başkanları gündem dışı söz alarak Ortadoğu’da İsrail’in zulmünü kınayarak, ülkede yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekerek caydırıcı önlemlerin alınmasını istediler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “Ahmak” kelimesi üzerine yargılanmasına karşı 39 ilçede Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen bir bildiri mecliste meclis üyesi Rahşan Sertkaya Danış tarafından okundu.

Özgür Özel’in Ataşehir Belediyesini ziyareti esnasında Onursal Başkanın 6 yılda yapılması gereken hizmetleri 6 ayda yaptı demesini meclise taşıyan AK Parti bizde başkanın 6 yılda yapılması gerekeni 6 ayda neler yaptığını bilmek isteriz sorusu üzerine Başkan Adıgüzel kürsüden gayet yapıcı ve ılımlı bir üslupla yaptıklarını dile getirmesi üzerine muhalefet tarafından olumlu karşılandı.

2025 Bütçesi ile ilgili çalışmaları yoğun olacağı konusunda meclis başkanının 9 Ekim Çarşamba ve 10 Ekim Perşembe günleri aynı saatte aynı yerde toplanma önerisini meclis oybirliği ile kabul etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 14 teklif maddesi ilgili komisyonlara havalesine, 2 raporun da ilgili komisyonda kalmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündem de kalacak başka madde kalmadığından Meclis 1.başkan Vekili Kaya Uluyılmaz 09.10.2024 Çarşamba günü saat 15.00 da toplanmak üzere oturumu kapattı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER